Marviu a Facebook

inici | productes | congelats

El nostre producte congelat, a diferència de qualsevol altre, és íntegrament peix de la nostra costa, el nostre peix. Quan les barques descarreguen el peix que acaben de pescar, nosaltres el congelem immediatament, conservant d'aquesta manera l'excel·lent qualitat del nostre peix.

Això és el que ens diferencia i el que ens enorgulleix, ja que continuem la tradició mil·lenària de la nostra costa, modernitzant i fent atractiu el producte. Competir amb els mercats amb el producte tradicional.

L'avantatge principal que ofereix el nostre congelat, és el fet de poder oferir-lo quan no hi ha fresc, per les aturades biològiques, que es produeixen precisament quan més demanda hi pot haver, a l'estiu.

Podem oferir-vos qualsevol producte que es pugui pescar a la nostra costa, exactament el mateix que us podem oferir com a peix fresc. No obstant això, la gran demanda existent ha fet que ens centrem majoritàriament amb el peix de sopa, la galera, el cranc i el rap, espècies que emprem per a la producció del nostre fumet. Treballem per a tres tipus diferents de mercats: el de la indústria, el de la distribució, i el del consumidor final. Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, flexibilitzant la nostra producció.

Peix fresc. 7 de Peix Peix fresc. 7 de Peix Peix fresc. 7 de Peix Peix fresc. 7 de Peix

Estel, 38 3er. 2a. | 43870 AMPOSTA (Tarragona) | Tel. 00 34 628 79 29 66 | correu-e | info i avís legal

Disseny i desenvolupament web