Marviu a Facebook

inici | empresa

Història

La nostra empresa va nèixer a finals del 2009, a partir del contacte de diversos professionals del món del peix, majoritàriament de les Terres de l'Ebre, que tenien una visió comuna. Eren conscients que d'una banda, la nostra terra precisa d'un teixit empresarial que generi riquesa, i de l'altra, que el sector del peix havia arribat a una saturació de productes i mercats que feia molt difícil poder sobreviure en ell.

Els hàbits del comprador han anat canviant, redirigint-se cap al congelat, per raons de practicitat (falta de temps, preus més barats, etc). Aquest factor ha provocat una gran afluència de congelat importat de països amb millors costos relatius, i un descens del preu real del fresc, que ha provocat una forta reducció de la rendibilitat econòmica dels agents que participen en la cadena de valor d'aquest producte (barques, llotges, distribució), provocant un descens real dels sous i dels exedents bruts, minvant el teixit productiu del nostre territori.

Davant d'aquest panorama, només hi ha una manera d'evitar la caiguda dels preus reals del producte comercialitzat a la llotja, i aquesta passa per donar-li un valor afegit més gran. Per a poder oferir el peix d'aquí amb aquest increment de valor cal tenir presents els nous hàbits del consumidor, i per tant, oferir el peix de costa en les modalitats que exigeixi el mercat, és a dir, tant en fresc, com en congelat i/o en preparats.

Missió

Comercialització de peix, marisc i cefalòpode de costa, a partir de la manufacturació en diversos formats (congelació, fresc, brou, etc.) que li aportin el valor afegit necessari, adaptant el producte tradicional als nous temps i els nous hàbits de consum.

I per què el peix d'aquí? Perquè és de qualitat, és saludable, és bò, és sabrós. És el de sempre, el nostre, el fet a la nostra manera, tal i com ens van ensenyar els nostres pares i avis.

Així doncs, unim la tradició amb la modernitat.

Estel, 38 3er. 2a. | 43870 AMPOSTA (Tarragona) | Tel. 00 34 628 79 29 66 | correu-e | info i avís legal

Disseny i desenvolupament web